Intervale generice pentru intretinere

Intervalele prezentate mai jos sint generice. Fiecare producator recomanda anumite intervale de service pentru fiecare marca si model in parte. Va rugam sa verificati manualul de service sau sa ne vizitati pentru a afla intervalele de service recomandate pentru masina dumneavoastra.

Cateva cuvinte
despre noi

Suntem capabili sa satisfacem orice cerinta in domeniul auto, atat din punct de vedere al comercializarii pieselor de schimb prin magazinul propriu, cat si a montarii acestora intr-un service autorizat. Clientul are astfel marele avantaj de a beneficia de garantie pentru piese si manopera de montaj in cadrul unitatii noastre.

Angajatii nostri sunt specializati in domeniu si bine instruiti, capabili sa raspunda celor mai dificile probleme.

De ce este importanta intretinerea

Obtinerea unei durate de functionare normale cit mai lungi se poate realiza prin incetinirea procesului de uzare fizica a pieselor componente.

Piesele auto pot fi distruse si scoase din uz datorita intretinerii defectuoase cit si a reparatiilor gresit efectuate de catre persoane nespecializate sau care nu dispun de sculele si dispozitivele necesare efectuarii unor reparatii de calitate.

Tutoriale video

Geometria rotilor

va prezentam pe scurt unghiurile si importanta acestora asupra tinutei de drum si implicit a sigurantei dumneavoastra.

Sistemul de frinare

In acest vi se explica pe scurt componentele si functionarea sistemului de frinare al masinilor pentru a intelege mai bine importanta intretinerii periodice a acestuia.

Instalatia de aer conditionat

In acest videoclip vi se explica principiul de functionare al sistemelor de aer conditionat. Astefl veti intelege mai bine lucrarile ce urmeaza a fi efectuate pe autoturismul dumneavoastra

Diagnoza auto

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremq laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunexplicabo nemo enim ipsam.