Reglarea directiei

Importanta reviziilor periodice

Reviziile periodice ale autovehiculului sunt importante in primul rand pentru siguranta dvs. La revizie se verifica si se inlocuiesc anumite piese care se uzeaza cel mai des (consumabile), cum ar fi ulei de motor, filtru de aer, filtru de combustibil, dar si anumite piese care sunt foarte importante pentru siguranta cum ar fi placute de frana, lichid de frana etc.

In functie de fiecare marca si model de autovehicul este recomandat sa fie inlocute anumite piese sau lichide in functie de numarul de km parcursi de la ultima revizie sau la un anumit interval de timp. Ingnorarea acestor recomandari poate duce la costuri mai mari in timp. Daca nu inlocuiti piesele defecte, in timp acestea pot avaria si alte piese.

Este foarte important sa respectati timpii de functionare ai componentelor autoturismului dvs.

Orice depasire a termenelor de valabilitate poate afecta buna functionare a masinii dvs, dar, mai grav, va poate pune viata in pericol. Pornind de la aceste considerente, va punem la dispozitie urmatoarele servicii de revizie periodica:

  • Schimb de ulei si filtre
  • Schimb curele de transmisie
  • Schimb antigel, lichid de frina
  • Schimb de placute si saboti de frana
  • Revizii periodice la numar de km sau timp, in functie de specificatiile din cartea tehnica

Tutoriale video

Geometria rotilor

va prezentam pe scurt unghiurile si importanta acestora asupra tinutei de drum si implicit a sigurantei dumneavoastra.

Sistemul de frinare

In acest vi se explica pe scurt componentele si functionarea sistemului de frinare al masinilor pentru a intelege mai bine importanta intretinerii periodice a acestuia.

Instalatia de aer conditionat

In acest videoclip vi se explica principiul de functionare al sistemelor de aer conditionat. Astefl veti intelege mai bine lucrarile ce urmeaza a fi efectuate pe autoturismul dumneavoastra

Diagnoza auto

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremq laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunexplicabo nemo enim ipsam.

Comentarii

comentarii

Scris de